En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Snart är det midsommar. Älskar spöregnet som piskar mot fönstret. Får mig att tänka på sommar. Bläddrar tidningar, lyssnar på Lisa Ekdahls äldre jazzigare spår
Jag har sååå länge känt att jag måste uppdatera min banner med lite nya bilder. Jag är dock halvnöjd med den nya och därför kommer det dyka upp ännu en ny look framöver
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
1. Skala de kokta äggen och separera vitan från gulan. Hacka vitan och mosa gulan fint. 2. Blanda hackad äggvita, mosad gula och finhackad rödlök med majonnäs