Grundrecept sushiris 500 g sushiris 650 g vatten 100 g risvinäger 100 g mirin (sött risvin) 0,5 msk salt 0,5 citron, saften 75 g strösockerwww.koket.se
Chinese egg tarts Ingredienser Portioner. 12 150 g smör 3 dl vetemjöl 1 1/4 dl strösocker 1 1/2 krm salt 1 ägg Fyllning 4 ägg 1 burk sötad, kondenserad mjölk (à ca 400 ml) 1 1/2 msk florsocker 1 tsk vaniljsocker Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Friterad Banan Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 4 st Bananer Frityrsmet 2 dl vatten (iskallt) 2 dl Vetemjöl 1 msk Bakpulver Till fritering Solrosoljawww.recept.com
Makirullar med avokado, tofu och Srirachamajo 4-6 Noriblad, torkat blad av sjögräs. 8 dl kokt rumsvarmt sushiris, ca 1,5 dl per rulle. 1 dl majonnäs. 120 gram tofu. 1 avokado. 1/2 dl rostad lök receptfavoriter.se