Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Enklare att göra än vanlig lasagne och minst lika god. 4 portioner. 1 hackad gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 msk olivolja 70 g babyspenat 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 500 g passerade tomater 9 lasagneplattor 1 tunt hyvlad zucchini 250 g keso 3
Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Klart middagen kan smaka tacos redan på en torsdag. Här har du receptet på en vegetarisk tacosoppa som med quinoa och kidneybönor blir naturligt proteinrik och mättande – en riktig cowboysoppa
Vad säger ni om den här förrätten. Enkel och smidig att göra, vi äter den ofta hemma hos oss. Vill man inte använda crème fraiche så ta gärna Kesella (1 %) då vill jag lova att förrätten är både supernyttig och GI-godkänd
Meat-free Monday igen och denna gång med en riktigt god matpaj. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli