En snabbakad kaka som känns betydligt mer avancerad. Med färdig kolasås tar du en ypperlig genväg. En form på 20 cm ger 6-8 bitar, om du gör en tunnare kladdkaka i en 22 cm-form räcker den nog till 8-10 bitar
Superläcker och lättbakad äppelpaj gjord på Balkans vis. Ljuvlig att pudra pajen med florsocker och servera den som den är eller att toppa med vaniljsås eller glass
Häll allt i en pajform eller form med löstagbara kanter som du smort med smör. Det här är min version av en fantastiskt god äppelkaka vi fick på ett favoritställe i Zermatt
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
Jag gjorde ju en rabarberpaj med smultäcke häromdagen och den blev supergod. Eftersom den gjordes på några av de första rabarberna blev de inte lika syrliga som de blir senare under säsongen och i pajen var det väldigt gott och det blev en len smak
Pajdeg. Drottningcheesecake – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och blåbär under skimrande röd hallongelé