bullar

bullar

Saffransbullar med blåbär | Köket.se

Saffransbullar med blåbär | Köket.se

Deg2 förp saffran (blandad med 1 tsk strösocker och 2 msk citronsaft) 1,5 tsk torrjäst 1,5 dl strösocker 150 g normalsaltat smör, kallt 4 dl mjölk 1 dl vispgrädde 0,5 tsk malen kardemumma 2 tsk vaniljsocker 16 dl vetemjöl
Blåbärslängd med vaniljkräm | Köket.se

Blåbärslängd med vaniljkräm | Köket.se

Vetedeg30 g jäst 250 g mjölk 550 g vetemjöl [9 dl] 3 g salt [0,5 tsk] 5 g malen kardemumma 120 g smör, rumstemperatur 110 g strösocker [1,25 dl] 55 g ägg [1 st]
Kladdkakebullar

Kladdkakebullar

Kladdkakefyllning100 g smör 1,5 dl strösocker 0,5 dl brunt farinsocker 1 msk vaniljsocker 2 ägg, stora 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 krm salt
Teas lyxiga vaniljbullar | Recept från Köket.se

Teas lyxiga vaniljbullar | Recept från Köket.se

Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Matro

Matro

Matro

Matro

Mandelkubb – klassiskt recept

Mandelkubb – klassiskt recept

Sätt ugnen på 225 grader. Rör smör och socker poröst. Blanda ner bittermandelarom tillsammans med gräddfil och ägg