Jag har testat mig fram länge och köpt diverse näst intill oätliga skaldjurs/räkröror. Många köperöror får en konstig bismak så jag gör alltid mina röror själv
Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart. Och gissa om vi har hållit igång idag. Det är ju en helt ny värd att upptäcka utomhus för liten Mini nu när
I fredag slog vi till det med ”lite” skaldjursplatau hemma hos oss. Att äta å slafsar i sig skaldjur på restaurang är då inte det bästa och dessutom är det dyrt
GA_googleAddAttr("Tag", "fisk-skaldjur"). GA_googleAddAttr("Tag", "skaldjur"). Vi tycker om att lyxa till det i min familj och som ursäkt denna gång var det såklart att jag var hemma men också att jag fyllt år några veckor innan Sverigevisiten
"Till det här skaldjursfatet har jag valt stora ishavsräkor, havskräftor, hummer och ev ostron. Man kan givetvis bygga på skaldjurspyramiden med både blåmusslor, pilgrimsmusslor och jätteräkor, men man kan också nöja sig med enbart en eller två sorters skaldjur
se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor. När det sedan blivit glöd och börjar pyra så knuffar man den åt sidan och låter brännaren under fortfarande vara på medans man stänger av dem andra där man lägger på skaldjuren och låter ligga under lock i ca 30 min