Kikki och Matte bjöd på detta till förrätt i söndags. Tusan, så gott det är. Älskar avocado. 4 pers2 avokadorl liten rödlök2 tomater, gärna olika färger125 g mozzarella2 vitlöksklyftor8 små tortillassaften av 1/2 lime1 kruka färsk koriandernågra droppar tabasconågra matskedar sweet chilisåsflingsalt svartpepparBlanda ihop alla ingredienser till guacamolen
Här blev det inte någon bild på någon tjusigt upplagd mat utan bara ett foto rakt ned i formen. Lilltjejen var inte på bästa humöret så det gällde att bara få maten snabbt på bordet
Fördela färskost och fetaost på ett tortillabröd. Toppa med soltorkade tomater, mandel och koriander. Lägg ett tortillabröd ovanpå och tryck till lite lätt
Putsa ryggbiffen fri från senor och hinnor. Dela champinjonerna i åtta bitar. Krydda med salt, kryddmixen och stek på hög värme i olja tillsammans med champinjonerna
Bryn köttfärsen tills den är genomstekt. Sprid över kryddmixen, tillsätt vatten och rör om. Låt blandningen sjuda ihop på låg värme i ca 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in
Hej på er. Hoppas ni har det bra och att solen skiner på er denna lördag. ) Vi ska alldeles strax bege oss på loppis men först ska jag ge er om ett snabbt och enkelt middagstips som kanske kan vara något om ni ännu inte hunnit planera någon mat för dagen
När jag äter lunch ute så väljer jag nachos ungefär hälften av gångerna. Haha, helt sant. Jag älskar nachos och om jag ser att en restaurang har det så beställer jag det
Förra veckan så testade jag såna där tortillabåtar för första gången. Jag blev så hooked så jag var tvungen att köpa fler och nu har jag hunnit testa lite olika recept