Tillsätt majonnäs och rör om. 1 Lägg potatisen på en ugnsplåt och ringla över olja, timjan och flingsalt. Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Coleslaw 1 Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola
Ingredienser Portioner. 4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
I måndags lyxade vi till det med att grilla och dricka lite rosé ute på innergården efter jobbet. Älskar att även vardagarna på sommaren blir så mycket härligare om det råkar vara bra väder
Idag ska vi äta en trattkantarellsoppa som står på spisen nu och kokar och innan det tänkte vi äta en liten aptitretare i form av krustader med avokadoröra
Vi bakade, eller snarare rörde ihop, vad som måste vara sommarens godaste och enklaste tårta. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Men på sommaren när det är så hett att det pärlar sig i pannan och jag mest går omkring och flämtar som en varm hund, då ska jag villigt erkänna att det inte är en ångande kopp kaffe jag längtar efter
Toppa Mango Smoothie med valfria bär (här har jag använt mig utav blåbär och hallon. Mangon är vitaminbomb och är extremt rik på Vitamin C och betakaroten