Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka. se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det
Ok, halvfabrikat kanske inte alltid är det bästa, men i detta fall fungerar det utmärkt. Panerade fiskfiléer brukar sällan innehålla mycket onödiga tillsatser, är lättlagade och smakar helt ok
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Trixet tycker jag är riset, det ska bli klibbigt, men inte för klibbigt för då suger det inte upp soyasåsen
Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat