Stekt ris med lax och ingefära Ingredienser Portioner. 4 Sojasås 3 msk japansk soja 1 msk asiatisk fisksås 1 msk sesamolja 4 ägg 1/2 msk neutral olja 5 dl strimlad grönkål 4 finskurna salladslök 2 rivna vitlöksklyftor ca 2 msk neutral olja 2 dl tinade frysta gröna ärter 8 dl kokt ris Till servering ca 200 g skivad kall- eller varmrökt lax 1/2 - 1 dl gari (inlagd ingefära) färsk koriander skivad salladslök rostad lök eller sesamfrön Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Någorlunda nyttig sallad Så reportaget fick istället bli någorlunda nyttigt, och extra gott istället. Jag hade de allra bästa intentioner att reportaget skulle andas krispighet och hälsosam "clean eating" Bara en kaka till...
Fantastisk faluEnkeltoch fantastiskt gott. Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen Hotell Tvärdraget