Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke. Dressing. Koka upp olja, vinäger, vatten, socker, salt, peppar och oregano i en kastrull
Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. 1 ekologisk citron4 dl vispgrädde 1/2 msk fisk/skaldjursfond eller 1/2 fiskbuljongtärning 1 äggula Riv skalet från en ekologisk citron och blanda med grädden i en kastrull
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
750 g fast potatis50-75 g smör½ hönsbuljongtärning½ grönsaksbuljongtärning200 g purjolök (en bit med både vita och gröna delar)1 krm svartpeppar1 krm vitpeppar1-2 krm salt1 tsk sirap (eller 2 msk portvin)Hacka purjolöken
Eftersom jag har bott i England i många, många år är Coleslaw inget främmande för mig. I det förlovade landet av hämtmat och helfabrikat är det inget man ställer sig och lagar själv och därför inget jag heller har ätit hemmagjord
Det här är gott. Med potatisrullar fixar man enkelt en festlig middag (ca 12 st). Förbered potatisrullarna i god tid innan de gräddas så slipper du stressa