"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
09 / Bakat och lagat, Vardagsliv, 2 Kommentarer. Ta bort bakplåtspapprer och lägg tillbaka i ugnen Sänk temperaturen till 150 grader och grädda i 15 min
Detta är superenkelt att göra & det blir gott. Perfekt när man vill fylla upp frysen lite. Detta recept hittade jag på internet när jag googlade50 g jäst50 g margarin5 dl mjölk2 msk honung2 msk olivolja½ msk salt½ dl solrosfröm½ dl linfrönca 14 dl vetemjölSmula jästen i en bunke
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i olja och de rivna morötterna. Blanda ihop de övriga torra ingredienserna i en separat skål och rör sedan ner i smeten