Salta och peppra. Ta ut och toppa med din favorittopping. En sötstark chilisås med kokosflarn är vansinnigt gott liksom soltorkad tomatpesto med pinjenötter och timjan
Lägg upp i martiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt med lite rom och dill. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av med lite limesaft och chilipulver. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ in i ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Ingredienser Portioner. 8 1 ask körsbärstomater (à 250 g) 500 g färskpotatis 4 ägg 1 knippe späda morötter (à ca 400 g) 1 knippe grön sparris (à ca 250 g) 1 knippe rädisor (à ca 200 g) 1 liten rödlök 150 g blandad sallad 1 dl cocktailkapris 10 sardellfiléer 500 g varmrökt laxfilé salt nymalen svartpeppar Dressing 3 sardellfiléer 2 vitlöksklyftor 2 msk färskpressad citronjuice 2 tsk honung 2 msk vit balsamvinäger 1 krm svartpeppar 3/4 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Som vanligt är det viktigt att hålla koll på temperaturen vid tillagningen av fisken. Rätten kan till största delen och med fördel förberedas dagen innan
Tina fiskenoch lägg på en ugnsplåt. Och jag hoppas det håller i sig. för planen för helgen är att vara ute så mycket som möjligt och tanka dagsljus och frisk luft