Kavla ut smördegen lite extra. Bred ut smörsmeten på smördegen. Bred ut smörsmeten på smördegen. 1 fpk smördeg (vi tog en rulle smördeg från Ica, finns i kyldisken, ofta bredvid färdiga pannkakor, plättar å gröt). 1 fpk smördeg (vi tog en rulle smördeg från Ica, finns i kyldisken, ofta bredvid färdiga pannkakor, plättar å gröt)
Smördeg som gräddas i muffinsplåt och ser mer ut som en muffins till utseendet. Dessa snabba cruffinsar får man ihop på nolltid då man använder färdig smördeg
Smördeg som gräddas i muffinsplåt och ser mer ut som en muffins till utseendet. Dessa snabba cruffinsar får man ihop på nolltid då man använder färdig smördeg
Fördela osten på varje smördegsbit. smördeg skurna i kvadrater ca 200 gr ost typ ricotta, chevré vad du vill mjukosthonung och kryddor som oregno, timjan 1 äggruccula eller den sallad du ska haolivolja flingsalt. Vispa upp ett ägg lätt med gaffel Pensla på smördegen ,krydda lätt över med de smaker du gillar ringla över med olivolja och in i ugnen i ca 10 minuter tills de fått fin färg
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. - Läs hela inlägget här 200 g smördeg
1 pkt fryst smördeg150 g varmrökt lax1 rödlök1 dl oliver1½ dl riven ostfärsk rosmarin1 msk olivoljasvartpeppargräddfil1. Skär smördegen i fyra rektanglar, 15 x 10 cm. Fördela lax, rödlök, oliver, ost och rosmarinblad över rektanglarna och grädda dem i ugnen i 15-20 minuter, tills smördegen fått fin färg och blivit frasiga. 1 pkt fryst smördeg
Rulla ut färdig kavlad smördeg i en långpanna. Eftersom jag har gluten så körde jag på glutenfri smördeg som jag kavla ut själv och det gick galant för gott vart de iaf
Rulla ut smördegen och pressa över potatis i ett jämt lager. 1 ark smördeg. 1 ark smördeg. Hej Torsdag. Jag tror hela tiden att det är Måndag eftersom det kändes som Söndag igår
Svamp, fetaost, spenat, filodeg och smördeg är just nu favoriterna. Antingen ner i en gryta med buljong och grädde till en soppa eller som i detta fallet en smördegsplatta som fylls med svampröra och sedan tillagas i ugnen i tjugo minuter