Mjukkaka i långpanna

Mjukkaka i långpanna

Nougatrutor

Nougatrutor

100 g smör 4,5 dl havregryn 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1,5 tsk bakpulver 1 msk vetemjöl 2 msk ljus sirap. 14,5 dl havregryn 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1,5 tsk bakpulver 1 msk vetemjöl. 12 msk ljus sirap
Snickerssnittar

Snickerssnittar

Idag när jag gjorde dom här snickerssnittarna så kände jag exakt så. Jag skar kakan i små rutor eftersom den här ganska söt och mäktig
Nutellabiskvi

Nutellabiskvi

Denna kakan är på riktigtväldigt god. Ser att bilderna ser litekladdiga ut. Riv mandelmassan i en bunke och rör ihoptill en smet med äggvita och socker
Knapriga rutor med choklad och nötkola

Knapriga rutor med choklad och nötkola

Blanda i alla sockersorterna. Hacka chokladen och blanda alla torra ingredienserna. Smält smöret och koka upp tillsammans med grädde och mjölk
Rosa rutor

Rosa rutor

Detta receptet finns sedan tidigare på bloggen men jag tycker att det förtjänas att lyftas fram en gång till
Knäckiga rutor

Knäckiga rutor

Vispa ägg och socker pösigti en bunke. Blanda ner bakpulver, vaniljsocker, salt och mjöl. Smält smöret i en kastrull och tillsätt vattnet
Segmjuka daimrutor

Segmjuka daimrutor

Jag gillar att baka ilångpanna, så enkelt att göra och behändigt att förvara fyrkantiga bakverk. CamillaHamid är min absolut största favoriti bakvärlden, hon gör enkla, goda och vackra bakverk som vem som helst kan lyckas göra själv hemma
Kladdkaka i långpanna.

Kladdkaka i långpanna.

 Bred ut smeten ilångpanna klädd med bakplåtspapper. Garnering. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda salt, mjöl, kakao och vaniljsocker
Sega jordnötsblondies

Sega jordnötsblondies

Lördag och vi ska snart bege oss till pulkabacken med lilleman. Man får passa på för snön kanske inteligger kvar så länge
Nationaldagsbakelse

Nationaldagsbakelse

Ingredienser. Mazarinbotten. Garmering. Citronmeliss. Blanda mandelmassa, fett och ägg i en mixer och mixatill en slät smet
Baka onsdag, skär torsdag

Baka onsdag, skär torsdag

För ja, den heter faktiskt så. Smält smöret och rör ned socker och ägg, blanda i resten. Vänd den färdiga kakan upp och ner på ett bakplåtspapper
Kokosmums/Gräddbullar

Kokosmums/Gräddbullar

En tunn smet förvandlas till tjockt fluff-fluff som är helt uuunderbar. Ha ner strösocker, florsocker, äggvita och kallt vatten i en bunke
Marängbrownie

Marängbrownie

Smält smöret i en kastrull, ta från värmen och lägg i den hackade chokladen. Blanda runt så att chokladen smälter och ställ kastrullen åt sidan