Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Mjukfräs den gula löken i olja i en stor stekpanna utan att den tar färg. Tillsätt sedan vitlök, chili och ingefära och fräs ytterligare ett par minuter
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Pensla små formar typ mazarinformar, 6 cm i diameter, noga med smält smör
Knäck äggen och vispa sönder dem med en gaffel. Blanda äggen med vatten, salt och svartpeppar. Smält 1 tsk av matfettet i en stekpanna och låt det bli gyllenbrunt
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Det här är en sås som blev till när jag ville använda ingredienser som jag redan hade hemma. Såsen blev mycket smakrik och god och jag serverade den med kokt ris och grönsaker