Så här till helgen blir man alltid sugen på nybakat bröd men man vill ju ha det NU, eller hur. Vem orkar vänta på en jäsande deg när man kanske inte tänkte på att man ville ha nybakta frallor till frukost förrän när man vaknar på morgonen
Jag tänkte tipsa om en tårtfyllning som i princip alla gillar, klassisk jordgubbsmousse. Denna är verkligen supergod, supersnabb och dessutom superenkel att tillreda
En kollega fick strax före jul en påse med lakritsfudgeskorpor, och det tyckte jag var en lite underlig smaksättning och tänkte att det måste jag bara prova att göra nångång
Det är dessutom en alldeles utmärkt gåbortpresent, dem är väldigt uppskattade bland mina vänner. Det här recept fick jag med mig från bageriskolan och det är nog dem godaste skorporna jag vet, det är bara Lakrits Biscotti som kan mäta sig med dem
Mina är sötade med torkad frukt, men vill man ha dem sötare kan man tillsätta sötningsmedel. Nuförtiden finns det olika slags frukt/proteinbars att köpa
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet