Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. Beroende på hur mycket man kryddar såsen så är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
Bland det godaste köttet tycker jag då det är riktigt mört. Lägg sedan köttet i en djup ugnsfast form. Häll sedan såsen över köttet och in i ugnen i 30 min beroende på ugn
Tag upp köttet ur marinaden och torka av. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. Grilla köttet i en hel bit tills den är 69 grader i mitten. Låt köttet vila ca 5 min innan det skärs upp i skivor. 1 i en plastpåse tillsammans med köttet
Ingredienser Portioner. 4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
köttfond. lägg sedan köttbitarna över. Slå såsen äver kött och purjo så att det täcker. köttfond. Trots avsaknaden av blogginlägg har vi faktiskt ätit, en hel
Grilla så köttet får fin grillyta. Lägg sedan köttet på indirekt värme under lock resten av tiden. 2 Mortla ihop rubben och gnid in köttbiten med kryddblandningen. 3 Grilla totalt ca 20 min tills köttet har en innertemperatur på 68°. 1 köttbuljongtärning