Vi ska göra en en tandoori marinerad kyckling på indiskt vis. Grill, grill grill. Nu när vädret äntligen verkar ha slagit om så börjar grillsuget krypa upp i fingrarna
En fantastisk rätt, det är många steg men definitivt värt mödan. Resultatet ger dig en smaksensation. Detta är enligt mig en av de absolut godaste rätterna från det indiska köket
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka löken. Bryn färs och lök i rapsoljan i en gryta. 2. Smula sönder brödet och blanda med vattnet, Häll ner blandningen i grytan
Så här gör du. Sätt ugnen på 200 ̊C. I en mortel eller matberedare, krossa eller mixa ihop vitlök, ingefära och korianderstjälkar tills du har en slät smet
Vällagad mat med massor av smaker och enligt utsago ska den smaka autentiskt indiskt. På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god mat