8-10 st potatisar, kokta & kalla, 700 g. 1/2 st purjolök, hackad. Ingredienser, 4-6 portioner 8-10 st potatisar, kokta & kalla, 700 g 1/2 st purjolök, hackad
1 dl Vanijlkräm. Rita tre kvadrater, 18×18 cm, på bakplåtspappren. Vispa äggvita tillsammans med 100g av strösockret till en hård maräng. Grädda mitt i ugnen i 190C i ca 16-18 minuter. 1 dl Vanijlkräm
Kesoplättar för 1person125 gr Keso1ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person. 125 gr Keso. 1 ägg. 1/2 tsk kardemumma
1. Sänk värmen och låt den koka under lock tills potatisen är färdigkokt, efter ca 15 min. 1 krm salt , kan uteslutas. 1 msk smör , fräsa löken med. 1 krm peppar , kan uteslutas. 1 dl crème fraiche, lätt. 1 st purjolök(ar) , hackad. 1 st buljongtärning , Höns eller Grönsaks
Jag har gått i säkert 15 affärer och kollat runt, men oftast med oturen att inte hitta dem. 1 äggvita½ avokado3 msk mjölk (ekologisk sojamjölk)50 gram keso1 ½ msk kokosmjöl1 msk hasselnötsmjöl1 msk riven kokos1 msk pofiber2 msk sötströ1 ½ msk kakao1 krm vaniljpulver1 tsk bakpulverev. Sätt ugnen på 175 grader. Häll smeten i en smord och bröad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. 1 äggvita
150 g smör. 1 tsk vaniljsocker. 1,5 dl mjöl. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Kram // A 150 g smör. Jag tänker inte ens kommentera melodifestivalen igår
1 dl mjölk. 1 dl mjölk. Gott och nyttigt och kanske man blir lika stark som Karl-Alfred. Det här är ju en väldigt god vegetarisk soppa men vi tycker det blir gott med prinskorv i
Tillaga fisken mitt i ugnen, cirka 15 minuter. Spritsa eller klicka moset med en sked runt kanten på formen och gratinera i mitten av ugnen, 10-15 minuter. 1353. 1 tsk salt. 1 dl mjölk, het. 1 äggula. cirka 1 dl fiskspad. 1 msk skaldjursfond, koncentrerad. 1 msk citron, pressad saft
Biffarna gjorde jag på 6 st rårivna rödbetor, 1 morot och 1 potatis, också rårivna. Blandade rivet med 2 ägg, lite potatismjöl, fransk senap, kapris, 1 finhackad gul lök, salt och peppar