Att ta med en stor påse med kanelbullar till stranden, parken eller skogen hör alla årstider till. Jag har ett hemligt knep som jag tar till och som ger dem det där extra
Kavla ut degen till en rektangel och bred på fyllning (blanda samman smör, socker och vaniljsocker). Dessa kalljästa varianter kan du förbereda i god tid innan det är dags att fika
Poff. , sa det så var det grönt i naturen. Det är ju en underbar årstid, våren. Är glad att jag inte är pollenallergiker för kan tänka mig att det inte är så roligt
[ Finns det något bättre tillsommarfikat. Det är svårt att gå till fler härliga sommar-smaker i ett, jordgubbar och rabarber är nog bland det godaste som kikar fram under sommaren
Sen njut av gofika. Mitt bidrag till detta recept var att jag lät 50g hackad mörk choklad, smälta i smöret innan det blandades med de övriga ingredienserna
Innan så bakade vi en hel del, men nu på senare tid har det blivit lite mindre. Häll i kokosmjöl och kakao/smörblandningen och vispa ihop tills det inte finns klumpar kvar (det ska inte vispas som till sockerkaka utan bara blandas)
Mal eller mixa mandeln till mjöl. Blanda smör tillsammans med socker. Tillsätt resten av de torra ingredienserna och arbeta ihop till smulor med fingrarna
Förhoppningsvis så kommer vi att hinna klippa ihop och fixa till det hela tills i slutet av sommaren, och då kommer jag att berätta mer om det hela, men tills dess så får ni hålla till godo med några av de recept som jag lagade