Sjuklingen måste äta men det måste göras enkelt. Så idag blev det halvfabrikat, Dumplings från Icá. Ett speciellt tack till min kollega Yvonne för tipset
Nu är det snart våffeltider och vem kan motstå knallgröna, frasiga våfflor med lyxig topping. Jag valde räkor, forellrom, smetana, hackad lök och edamamebönor
Den förre moderatledaren fick något avvisande i blicken när han talade om den ”rödgröna röran”. Det måste bero på att han aldrig har käkat Chimichurri, en fräsch örtolja med chili, persilja och vitlök
Detta är en rätt som har hängt med länge i vårt hem. Jag vet att mamma gjorde den när jag bodde hemma. Jag har säkert ändrat lite i receptet under åren, men så här gör jag nu
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll