Snart blommar flädern & då är det dags att koka flädersaft. Med det här receptet är det riktigt enkelt & smidigt att göra den & sedan har du flädersaft i frysen hela året som du kan ta fram & göra ljuvlig fläderlemonad på
En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Men hej på er. Här har fröken gått i dvala med bloggandet som vanligt. (Jag vill så mycket med bloggen men jag har inte riktigt inspirationen att ta tag i det, men jag ska verkligen verkligen försöka
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Det är få saker som ger en sådan känsla av hemtrevnad som doften av nybakat. En del mäklare förespråkar att man ska baka innan en visning för att spekulanterna ska få just den där känslan, men det kan nog verka lite konstlat