Fisk

Fisk

  • 10 Recept
Torsk i krämig senapssås med kokt potatis

Torsk i krämig senapssås med kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Tillbehör 800 gram potatis(ar) 225 gram haricots verts Torsk 600 gram torskfilé , ca 600-800 gram, tinad 0,5 st purjolök(ar) 2 dl grädde 100 gram färskost 0,5 dl vatten 1 msk senap , 1-2 msk, skånsk 2 msk fiskbuljong , el
Torsk i krämig basilikasås

Torsk i krämig basilikasås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 1 klyfta(or) vitlök 2 msk smör 3 dl vispgrädde 1,5 msk fiskfond 1 krm salt 1 krm svartpeppar 500 gram torskfilé , färsk 0,5 kruka(or) basilika 60 gram salladslök(ar) Tillbehör 3 dl basmatiris 300 gram morötter 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Italiensk torsk i panna

Italiensk torsk i panna

Lägg ner fiskbitarna i såsen i pannan och klicka lite smör över varje fiskbit. Riv citronskal, finhacka basilika och strö över fisken vid servering
Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

1. Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på hög värme ca 1-2 min/sida så att den får en krispig yta