Ett tacksamt recept som kan användas till mycket. Idag blev det kaka med fylld av grannens plommon samtidigt som vi gjorde ett lass med plommonsylt med kanel och kardemumma
Smält matfettet och låt det svalna. Blanda ägg och socker poröst. Häll sedan i bakpulver, vaniljsocker, mjöl, kakao, kaffe, mjölk och matfettet och blanda till en jämn och fin smet
Jag har ju lyckan att ha mycket odlade hallon i trädgården. Visst är det en del jobb med hallonsnår, men bären blir ju mycket större och finare än de man plockar i skogen
Nu kommer jag få baka en sånhär till, för denna lär vara slut innan söndag, men annars passar ju denna saffranskaka med citronglasyr och kokos perfekt till adventsfikat
- "Så goa att man smäller av". Yes. Kladdkakerutor. Jag har en viss tendens att alltid numera köra kladdkake-grejer för lite i ugnen, pga att jag vill att det ska vara väldigt kladdigt