Risgrynsgröt. 2015-11-30, 12. 05. Här kommer mitt grundrecept för en lyckad och magisk god risgrynsgröt. Låt den koka långsamt så blir den riktigt krämig och god
Kvällens middags-betyg. ”Det här var det godaste jag ätit på väldigt länge” och så säger bara min man när det verkligen är något han tycker är gott, även om han sagt samma sak dagen innan
Rakott krumpli med enkel sallad till. Här följer ännu ett hederligt ungerskt recept som Floras mamma hjälpte till att göra tillsammans med Freja häromdagen
Fräs löken i oljan utan att den skall ta färg, flytta den från plattan, strö på paprikapulvret rör om och häll på ca ½ dl vatten, lägg tillbaka på plattan
Gröp ur paprikorna. Finhacka löken och fräs i het olja. Ställ åt sidan föt att svalna. Tillsätt fläskfärs, ris, ägg, salt, peppar, paprikapulver, persilja