Idag blir det ett riktigt festrecept här i bloggen. Chrisse och jag åt så att vi kunnat spricka. Men det gäller nog att kolla med eventuella gäster att de tycker om Stiltonost innan man serverar det
Ät mig. Dags för ännu en enchiladas-variant. För er som inte stiftat bekantskap med enchiladas än – det är fyllda ihoprullade tortillas som man tillagar i ugn med någon form av sås där både fyllning och sås går att variera på många olika sätt
Fredag igen. Härligt. Nu när helgen kommer så kanske du känner att du har mer tid för långkok. Har du dessutom en Crock pot så tycker jag verkligen du ska använda den till tex nedan recept på långlagade kotletter
Och mina barn brukar inte äta kött. Mina kommentarer. Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare. Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost
Koka couscousen och låt den svalna en aning. Hacka grönkålen grovt och stek den mjuk i 1 msk olivolja. Slå ur alla granatäpplekärnorna i en skål, spara någon matsked till sidan
1. Blanda ostarna och rulla dem till kulor, en knapp matsked ostmassa till varje. Förvara i kylen. Rulla kulorna i pepparkaksmulor strax före servering