Använde detta receptet, men täckte kakan med smält nougat istället. Det blev makalöst gott, och en perfekt efterätt serverad med lite hallonsås, vit chokladsås från Odense och vispad grädde
(Mina potatisar var mindre i storlek). Vi är potatis älskare i vår familj. Serverar de gärna och ofta. Försöker dock variera potatisen och idag blev det potatisgratäng
Jag blev bjuden på middag hos goda vänner häromdagen och såg det som ett perfekt tillfälle att testa ytterligare en Potatisgratäng från Outinens potatis
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Har funderat på att grava lite kött under en längre tid, men inte fått tummen ur. I frysen just nu finns ju både älg och dovhjort, så varför inte testa grava båda
Nu är det dags för årets recepttävling för bloggare anordnad av Cono Sur och Spring Wine o Spirits. En tävling jag även var med i i fjol och hade sen en kanonkväll i Stockholm tillsammans med de andra bloggarna
22 Feb. 19. 28. Twitter. Facebook. Fetaostbiffar. 0kommentarer. Söndagkvällen är kommen och jag hoppas att ni alla samlat nya krafter inför den kommande veckan
Sätt ugnen på 250 grader. Kavla ut degen så att den blir lite tunnare. Skär degen i trekanter och dra ut degbitarna så att de blir längre och lite oregelbundna
Krustader (varma eller kalla) med fyllning är ett lättgjort tilltugg. Här är en gratinerad variant med chèvreost och hjortronsylt vilket är en farligt god kombo