Vad är bättre än att vakna upp en lördag och planera för nå go'fika. Om det är precis det ni gör så tycker jag att ni ska planera att göra den här äppelpajen som jag bakade till Isaks födelsedag
1 kg vinbär = 2 liter vinbär. Rensa bären, men de behöver inte repas. Vattenmängden är bara ca. Har det varit torrt innan bären plockas behövs det mer vatten
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Plockmat och tilltugg till drinken är alltid populärt. Dom här krustsaderna ovan gjorde jag till barnens skolavslutning som vi åt till plocktallriken, så enkelt och gott och tar inte lång tid alls
Nu ska jag surfa runt och försöka bli något klokare på det här med trägolv vs parkettgolv, ska jag äntligen få mina vita golv här uppe på ovanvåningen tro