Kyckling. Skaka av mjölet från kycklingbitarna och fritera i omgångar i den heta oljan. Pensla på den klibbiga sötheta såsen på kycklingen och strössla över sesamfrön
Vänd först kycklingen mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Dela varje kycklingfilé i 4 längder och krydda med salt, peppar och paprikakrydda. 600 g Kycklingfile
Bryn kycklingklubborna i smör runt om samt salta och peppra dem. Använd en ugnsfast stekpanna eller lägg över kycklingen efter i en ugnsform eller på ett ugnsgaller med en ugnsplåt under
Salta kycklingen och bryn i stekpanna med olja och vitlök. 600 g kycklingbröst med skinn. 1Stekt kyckling600 g kycklingbröst med skinn 2 klyftor vitlök salt olja till stekning. 1Tillbehör1 rödlök, tunt skivad 8 skivor bacon 4 tomater, tunt skivade 1 romansallad, grovt skuren träpinnar att fästa medKyckling. Fortsätt tillaga kycklingen i ugnen tills den är helt genomstekt (70 grader innertemperatur)
Blanda ingredienserna till marinaden i dubbla plastpåsar och lägg ner kycklingköttet. Trä kycklingbitarna på spetten och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Kyckling i sötsur sås som serverades med ris. Skär kycklingen i tunna skivor. Fräs kycklingen ett par minuter på hög värme i olja och lägg i sesamoljan och pressa i vitlöken