Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Skär fisken i cirka 3x3 cm kuber. Så här gör du Strimla purjolöken, finhacka vitlöken, dela potatisen i 1x1 cm kuber och dela fänkålen i bitar
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag har flera goda recept på gång men jag tänkte att jag skulle börja med denna mumsiga fiskrätt. Om man har glömt att ta fram fisken från frysen så går det också bra
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna