det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Hej fredag. Den här fredagen är så otroligt efterlängtad. Så efterlängtad som en fredag bara kan vara tror jag och nu känner jag mig som en människa igen
Sötpotatis är riktigt gott tycker jag. Eftersom hallon också är riktigt gott borde de ju passa ihop. Syrligt och sött passar fint tillsammans och särskilt när en bakar sockerfritt
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. Dessutom har jag smaksatt den med lite bittermandelarom, vilket ger en mild smak av mazarin
Äppelpaj. I fredags åt vi äppelpaj till eftermiddagskaffet. lyxigt och gott. Jag gjorde pajen i portionsformar, perfekta att ställa fram och alla får varsin
Ingredienser Portioner. 6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan
Här kommer en favorit i repris, nämligen saffransbullar med mandelmassa och russin. En riktigt goding enligt mig som numer hör julen till, farligt goda