Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
I dag när jag kom hem från jobbet gjorde jag iordning en pepparkaksdag. Nu står den i kylen och mognar någon dag innan det är dags för att baka ut den och känna pepparkaksdoften spridas i huset
Det är jättekonstigt att inte vara gbp-opererad längre. En del saker känns inte alls som att de fungerar eller så är det bara min hjärna som inte fattar
Lägg fisken i en ugnsform. Lägg i sugar snapsen(socker ärtorna) runt om och lite över. Vispa ihop crème fraiche, krossade tomater, tomatpurè utblandat med vattnet och kryddor
Hon den där Lotta Lundgren kan det där med vardagslyx. Hon får mig att nästan sätta på mig den lilla svarta när det ska kockas i köket, men jag hejdar min iver
Skölj fisken ren där huvudet suttit, torka fisken och vänd den i mjöl, salta och peppra. Då fiskarna är stora blir resultatet bäst om de steks i varsin panna