Hade förra helgen vår årliga kräftskiva här hemma i goda vänners lag. Hade då gjort i ordning dessa muffins som togs fram ur kylen och tinades upp till kräftkalaset
Gratänger är ett stående inslag i vår meny. Det är så enkelt att slänga ihop olika sorters grönsaker med en äggstanning och lite ost, eller bara lite grädde
Matmuffins är perfekta att ha i frysen, och dessa med sötpotatis (typ den bästa grönsaken ever enligt Jamie Oliver), vårlök, chili och fetaost är helt galet goda
12 stycken. 250 g smördeg 3 dl västerbottensost, riven 2 ägg 2 dl mjölk salt & peppar Tillbehör. Löjrom, kräftstjärtar eller räkor gräddfil röd lök, hackad eller dill Skär smördegen i rutor och tryck ut i en muffinsform med plats för 12 pajer
Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform
Jag fick en fråga på instagram om tips på lunch man kan ha med till stranden och på picknicken. När man väljer bort gluten och spannmål försvinner en hel del lunchalternativ som är enkla att ta med
Jag gjorde mini-matmuffins. De blev riktigt bra. Lagom att ta en som en munsbit. Perfekt att packa ner i matsäck, ha i frysen och ge barnen till mellis
En klassisk och supergod helgmiddag är detta. Passar perfekt som söndagsmiddag så här på hösten. Blir jättegod på älgkött, men går även att använda nötkött tex högrev, fransyska eller grytbitar
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort