Mandlarna som maldes igår skulle användas till dessa ljuvliga kakor. Det är inte bara jag som tycker om dem, min svärfar är fötjust i chokladbiskvier vilket ger mig en bra anledning att baka just de här kakorna till honom
Men kungen av alla barndoms efterrätter är nog ändå marängswiss. ) var marängswiss en efterrätt vi hade ibland på fredags- eller lördagskvällar när jag var liten
Borta bra men hemma bäst. Nu har vi varit ute och flängt runt i ett vårvackert Skåne under helgen. Så underbart det har varit att få en dos av vår, hav och faktiskt ljumma vindar (om man såg det från en positiv sida)
Fick en bok i julklapp förra året som heter "Julgodis för små och stora sockerbagare", hade helt glömt bort den men så fick jag syn på den i kokbokshyllan och tyckte de var passande att läsa igenom den nu så här i jultider
Med Fluffy White Frosting brukar jag spackla mina tårtor, ett alternativ till marängsmörkräm. Konsistensen är mjuk, luftig, lättarbetad och den smakar ungefär som innehållet i mums-mums
Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året. Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen
Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting