Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
När köttet är brynt och vätskan avdunstat tillsätts tomaterna och tomatpurén under omrörning. Varva sen aubergineskivorna med köttröran i en ungsfast form
Banka köttet under plastfolie eller fryspåse, så att biten håller ihop utan att gå sönder. Börja med din Mise an Place, d v s ställ upp och förbered alla ingredienser
Kött, grönsaker, ostar, kyckling mm. Tjena. Idag har det äntligen varit sol och värme. Så härligt. Jag har börjat min semester (har två veckor) och njuter till fullo av det fina vädret
Alltså har du inte gjort dessa så måste du göra det, galet goda. Nu när jag gjorde biffarna så passade jag på att frysa in några, perfekt att plocka fram en dag när man inte orkar göra mat eller behöver mellis