Efterrätter Tagged. Den här pajen serveras helst med lite glass när den fortfarande är ljummen. Tycker man som jag om ananas, kola och kokos så kommer den garanterat få högsta betyg hemma hos er också
Hej på er. Hoppas att ni alla hade en härlig midsommar. Det hade vi, men en väldigt regnig sådan… Vi var ute en kortis på eftermiddagen annars blev det mest att titta på regnet inifrån… Vi fixade iaf ihop en massa grillspett som vi grillade under parasollet när regnet började ösa ner
Här följer ett recept på ännu ett amerikanskt bakverk, Banoffe Pie. Det var min kusin Angela som introducerade det här receptet för mig för några år sedan och sedan dess har det varit ett av mina favoritbakverk att baka
Sätt ugnen på 175°. Mixa kakorna till ett smul och blanda med. smöret. Tryck ut kexmassan i botten på en form med löstagbara kanter, 24–26 cm i diameter
Då var det måndag igen, och idag har vädret varit lika regnigt och grått som igår, då vi vallade våra Stockholmsgäster på det öländska Alvaret i snålblåst och sidoregn
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hacka ihop smör och mjöl, häll i vattnet och arbeta till en deg. 3. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten (ca 24 cm)
Igår kväll bakade jag med vinbär och skulle bland annat göra en marängbakelse. Jag råkade ta en lite för liten form så kakan och marängen blev väldigt hög
Ibland förvånas jag över hur vissa saker, som är så goda, kan passera mig obemärkt förbi. I hela 25 år, okej 33, har katrinplommonsufflé varit någon annans dröm
Ingridienser. 200 g katrinplommon. 4 msk socker. 4äggvitor. Formen. Smör. Tillagning. Skölj katrinplommonen och blötlägg dem, koka dem mjuka och låt dem rinna av