Lasagne med spenat och ädelost Stek lök, svamp (kan använda vilken svamp man vill), spenat, tomater och vitlök var för sig och lägg i en bunke Matklubben.nu
Dadlar med cheddarost Sätt ugnen på 225°. Skär en skåra i varje dadel och plocka ur kärnan. Skär osten i 16 stavar. Fyll varje dadel med en oststav Matklubben.nu
Dadelkaka Jag älskar dadlar, men de ska vara färska eller torkade. Man kan ta ut kärnan och lägga dit valnötter istället då får man en härlig kombination Irakisk mat
Gräddädelfyllda dadlar med saltrostade nötter Låt osten ligga framme och bli rumstempererad. Kärna ur dadlarna. Fyll en spritspåse med 100 g av osten. Spritsa osten i dadlarna Matklubben.nu
Dadlar Skär ett snitt i dadeln och ta ut kärnan. Lägg i en bit grönmögelost. Servera som drinktilltugg Matklubben.nu