Lägg hälften av smuldegen i en pajform, 28 centimeter i diameter. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills pajen är gyllenbrun
Blanda runt och häll bären i en pajform, 24 centimeter i diameter. 1Grädda pajen mitt i ugnen i 25–30 minuter, eller tills den har fått en fin, gyllenbrun färg
Pajdeg. Rör ihop alla ingredinenser till pajdegen, och tryck ut i pajformen. Under tiden river du osten och skivar skinkan tunt, detta fyller du sedan pajskalet med och vispar ihop äggstanningen för hand
†säger ju en hel del om vad vi numera tycker Uffes köttfärspaj För 4 personer 500 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk paprikapulver ½ krm cayennepeppar 1 msk soja 1 köttbuljongtärning 1 dl vatten 2 paprikor, gärna i olika färg 2,5 dl mellangrädde smördeg Gör så här
Som sagt, paj var det ja. Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Häll sedan över köttfärsröran i pajskalet och bred ut i ett jämt lager. Tryck ut degen i en pajform (26-28 cm i diameter) och förgrädda pajskalet i 10-15 minuter i 200 grader. Toppa med den rivna osten och sätt sedan in pajen i ugnen i ca 30 minuter på 200 grader