Kyckling

Kyckling

  • 40 Recept
Asiatisk kokosgryta med kyckling

Asiatisk kokosgryta med kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 0,5 tsk salt 0,5 tsk chiliflakes 1 klyfta(or) vitlök 2 msk röd currypasta 400 ml kokosmjölk 1 msk japansk soja 1 kruka(or) färsk koriander Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port 300 gram färsk broccoli 1 msk färsk ingefära 1 msk japansk soja 1 msk rapsolja Köp receptet
Lättlagad festfilé

Lättlagad festfilé

450 g kycklingfilé. 450 g kycklingfilé Kronfågel 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 krm oregano margarin till stekning 1 st burk champinjoner skivade, eller motsvarande mängd färska 1 st paprika strimlad röd 2 dl grädde 4 msk riven ost 4 msk chilisås
Flygade jakob!

Flygade jakob!

Strimla kycklingfilé och bacon krydda med salt och vitpeppar. Hetta upp en stekpannan och stek kyckling- och baconbitar på medelhög värme tills filén fått fin färg och kycklingen är helt genomstekt
Kycklingfilé i marinad

Kycklingfilé i marinad

Lägg de nystekta kycklingfiléerna i dubbla plastpåsar. Vänd plastpåsen några gånger så att marinaden fördelas jämnt över kycklingfiléerna
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Kyckling gryta med champinjoner.

Kyckling gryta med champinjoner.

Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Gryta med kycklingfilé.

Gryta med kycklingfilé.

Håkan har tyckt det var alldeles för länge sedan vi konsulterade vår Gröna låda för tips på goda middagsrätter, så när vi planerade veckans meny i söndags tog han fram mappen med kycklingrecept från vårt kära arkiv
Kyckling i sötsursås

Kyckling i sötsursås

Ingredienser1 kycklingfiléolja till stekning1/3 lök i stora skivor1/3 orange paprika1 tsk mald ingefära1 tsk kinesisk soya2 msk mango chutney2 msk chilisås1 burk ananas i bitar (spara spadet. 1 kycklingfiléolja till stekning1/3 lök i stora skivor1/3 orange paprika1 tsk mald ingefära1 tsk kinesisk soya2 msk mango chutney2 msk chilisås1 burk ananas i bitar (spara spadet
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. Sätt ugnen på 175 grader