Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Efter 15-20 minuter tillsätts potatisen, korven, Sweet Chili Sås och chilisåsen, rör om i grytan, låt småkoka tills potatisen är klar. 400 g falukorv, skuren i skivor som delas i fyra bitar. 400 g falukorv, skuren i skivor som delas i fyra bitar 5-8 dl vatten 1 ½ buljongtärning Salt Peppar Timjan 1 gul lök, skuret i ringar Kålrot i små kuber, massor eller efter tycke 3-4 morötter, skuret i slantar 4-5 potatisar, skurna i ätvänliga bitar ½ -1 dl chilisås 2 msk Sweet Chili Sås (eller efter tycke o smak)
Ta bort skinnet på korven och skär den i 1 cm tjocka skivor. Varva potatis, morot, purjolök och korv i grytan, och låt grytan sjuda under lock i ca 15 minuter. 250 g falukorv. 250 g falukorv 1 st morot 5 st potatis 1 st purjolök dm 2 dl hönsbuljong av tärning 2 tsk dijonsenap grov 1 st lagerblad 5 st svartpepparkorn Garnera med