Det ska bli en yta på köttet. 3) Låt gärna marinaden stå och gojsa ihop sig med köttet/kycklingen i kylen en stund, minst 30 min men gärna över hela natten. Den ska steka i ca 15-20 min eller tills köttet nått en innertemperatur på 65 grader
Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir. Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka
Putsa köttet rent från synliga hinnor. Stek köttet i smör i stekgrytan runt om så den får fin färg. Känn efter med en provnål att den går lätt att sticka ner i köttet, då är det färdigt
Blanda ingredienserna väl och häll sedan över köttet i påsen se till att det blandas och lägg det sedan i kylen tills det är dags att trä upp det på grillspettet
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t