Vegetariskt

  • 11 Recept

Doris vegetariska spaghettisås

Skala och hacka löken och bryn den. Tillsätt krossade tomater, morötter, tomatpuré och peppar. Späd med grönsaksbuljongen
Rykande Quorn Filéer

Rykande Quorn Filéer

Rykande Quorn Filéer. 14 mars 2016, 13. 38. Alltså fredagens middag lär nog göra comeback snarast. Det var så sjukt gott och hett
Broccolimos

Broccolimos

ca 2 port. 300-400g broccoli (färsk eller fryst). ½ dl turkisk yoghurt (eller creme fraiche). salt och peppar
Rabarberkräm

Rabarberkräm

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar. ca 250 g (2-3 stjälkar) rabarber Rabarber i skivor
Tofu Tikka Masala på 30 minuter!

Tofu Tikka Masala på 30 minuter!

Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Halloumi- och sötpotatisbiffar

Halloumi- och sötpotatisbiffar

Ingredienser Portioner. 4 250 g sötpotatis 200 g halloumiost 2 dl matyoghurt 1 kruka sallad Att ha hemma 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1/2 tsk chiliflakes 1/2 tsk spiskummin 1 msk olja 4 port ris eller annat gryn 1 vitlöksklyfta salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Halloumi original 5
Chilibakad tofu med sötsur sås

Chilibakad tofu med sötsur sås

Ingredienser Portioner. 4 Tofu 540 g tofu 150 g shiitakesvamp 150 g haricots verts pressad saft av 1/2 apelsin 1/2 msk riven färsk ingefära 1/2 tsk chiliflakes 2 msk japansk soja 1 msk olja 4 port ris Sötsur sås 1 dl strösocker 4 msk ketchup 1 dl vinäger (gärna äppelcidervinäger) 1 1/2 dl vatten pressad saft av 1/2 apelsin 1 msk japansk soja 1 msk potatismjöl Till servering 100 g ärtskott Lägg till i inköpslistan
Rårakor

Rårakor

Riv potatisen grovt och salta den lätt. Låt den ligga en stund och kläm sedan ur vätskan som bildats av saltet på potatisen
Vegetariska enchiladas med keso

Vegetariska enchiladas med keso

Alltså de här är så galet goda. Tittar man på ingredienserna ser de inget vidare ut för världen, men jag LOVAR att de är grymma