Julrecept

Julrecept

  • 9 Recept
Rödbetssallad, Niklas Ekstedts recept

Rödbetssallad, Niklas Ekstedts recept

500 g rödbeta 1 rödlök 2 krispiga äpplen (t ex Granny Smith) 1 dl majonnäs 1 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 1 färsk pepparrot, riven [0,5 dl] rödbetsgroddar, till garnering (kan uteslutas eller bytas mot smögåskrasse)
Honungsglaserade revbensspjäll

Honungsglaserade revbensspjäll

Ingredienser Portioner. 4 1 kg tjockskurna revbensspjäll Marinad 1/2 dl äppelcidervinäger 2 msk honung 1/2 dl soja 1/2 dl olja 1 krm svartpeppar 1/2 tsk ingefära Lägg till i inköpslistan

Nubberöra

Skala och hacka äggen. Grovtärna sillen och låt den rinna av. Blanda gräddfil och majonäs. Vänd sedan ner övriga ingridienserna