Det är mycket semlor i flödena just nu. både på facebook och på instagram. Man ser alla möjliga varianter på semlor och alla möjliga smaker också för den delen också - Nutellasemla, blåbärsemla, vaniljsemla och prinsessemla
Blanda florsocker och apelsinsaft till en jämn glasyr och bred den över kakorna när de kallnat. Grädda kakorna på en plåt mitt i ugnen, ca 15-20 minuter
Så var det visst dags för kanelbullens dag igen. Om man som jag varken hinner eller orkar baka bullar kan man ju alltid ”fuska” lite med en kanelbullerulltårta
30 Maj 2019. Krämig kanelbullecheesecake med kanelbullebotten. Jag brukar vara den som bakar när någon i familjen fyller år, och varje gång jag ska baka när mina bröder fyller år så vill de alltid ha kanelbullecheesecake
Nu när rabarberna är så fina så passade jag på att göra min goda sommarkaka,brukar servera den med vaniljglass, men i min frys har just den vara blivit slut
Fantastisk kladdkaka. Så grymt god. Nu är ju rabarbern som bäst och passa på att baka goda saker. Igår var vi på Donsö och mös med goda vänner, det var väldigt roligt att träffas och umgås lite med vänner man haft många år
Riktigt god och knäckig kaka utöver det vanliga. I ursprungsreceptet var det bara rabarber men jag slängde i frusna hallon som var kvar från trädgården sedan förra sommaren
Kliver jag in i en butik som säljer bakformar måste jag alltid ta mig en titt, hittar jag formar i färg/storlek/kvalité som faller mig i smaken brukar jag passa att fylla på mitt förråd
Detta frasigt smaskiga recept hittade jag på min favoritsida av inspiration – Pinterest. Ursprungsreceptet var egentligen med Nutella men jag valde att fylla de krispiga rullarna med dulce de leche istället