Vegowraps fyllda med sojabönsbiffar (visst blev färgen cool på dem. Nu ska jag inte prata mer om mig och Simon för jag har faktiskt ett riktigt gott recept att dela med mig av till er idag också
Räcker till ca 10 rullar/4 personer. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka och fräs gul lök och vitlök. Tillsätt sedan spenaten och låt den fräsa tills den är mjuk
Dagens recept passar så bra till ruggiga höstdagar. Jag ville så gärna testa göra en caponata efter att ha kikat runt på flera olika varianter på recept
Ibland så stöter man på så där geniala och jättegoda recept som genast blir nya favoriter. Receptet är ett modifierat recept från tidningen Vegmat, eftersom vi inte gillar stark mat är den betydligt mildare än orginalreceptet
I den nya föräldratidningen Nära Barn hade de ett reportage från ett kristet kollektiv som fick dela med sig av sitt bästa recept och då valde hasselnötsbiffar
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)