Nu i kväll kom Johan och Sophia över på middag, så jag slängde i hop en bönpasta med chili- och vitlöksfrästa räkor i en vittvinssås som blev riktigt god
Brödet är godast nybakat och varmt. De är ju också goda men inget slår hemgjorda. I helgen behövde vi tortillabröd till kycklingwraps vi skulle äta och självklart ville jag ta tillfället i akt att testa Kristins gultenfria, nyttiga wrapsbröd från kapitlet Nybakat
Vispa äggvitorna till ett vitt fluff, tillsätt sötningen och vispa lite mer. Lägg ett bakplåtspapper på bordet och klicka ut degen, lägg sedan på ett till bakplåtspapper och kavla ut degen
De här chokladbollarna har jag gjort massvis med gånger och tycker alltid de blir lika goda. Jag tycker de smakar som sånna vanliga gamla hederliga chokladbollar fast dessa är fullspäckade med nyttigheter istället för onyttigheter så testa om du är som jag och faktiskt vill äta lite hälsosammare men inte alltid tumma på det lilla extra
Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom
Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill. Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill
Ännu bättre blir de om de är nyttiga för då kan man äta dem varje dag till både frukost och middag. Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt den mosade bananen under fortsatt vispning