Bryn kycklingen i smöret. Tillsätt strimlad lök, strimlad paprika och kryddmix. Blanda väl. Låt alltsammans sjuda under lock på svag värme i cirka 5 minuter
Vi vill ge dig de absolut bästa recepten för just den färdigplanerade matkasse som du har valt. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 2 dl matlagningsgrädde
Kör i matberedare de ugnsrostade grönsakerna, chiafrön, nötpulpan/mjöl och ägg. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Har man bara ägg, mjölk, mjöl och krösamos hemma, en bonus är om man har rimmat fläsk också. Här i Singapore finns inte rimmat fläsk att köpa, bara färskt
1. sätt ugnen på 200 grader och smörj in formen. 2. skär kycklingen i små bitar och ha i det i formen. 3. koka grädden, crème frachen, soja, fonden och kryddorna
Det går jättebra att ta till matlåda dagen efter eller frysa in. Fräs tills färsen blir klar och lägg sedan till tomatkross, vatten, alla kryddor och pressa i vitlöken
Tillsätt tomatpuré, fond och sambal och smaka därefter av med salt och peppar. 3 msk tomatpuré. 5 dl matlagningsgrädde/mjölk el blandat. 3 msk tomatpuré
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. 1 frp krossade tomater. Rör ner kryddmixen, vatten (enligt kryddpåsens beskrivning) och krossade tomater, låt koka ca 5 minuter. 1 frp krossade tomater