Emma

Emma

  • 12 Recept
Avokado- och bönröra

Avokado- och bönröra

Den här röran tar bara några minuter att göra och är så otroligt krämig och god. Den är ungefär som ett mellanting mellan hummus och guacamole och passar till exempel som pålägg, som dip eller till tacos
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Jag har fått en ny favorit när det gäller smak-bomb i maten. Picklad rödlök. Blandningen av det sött, salt och syra får typ de flesta smaker att poppa
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch. Lök i en 1-2-3-lag helt enkelt
Bönröra

Bönröra

Superenkel och supergod bönröra. Jag lovar att ni kan få vem som helst att äta bönor. för det är ingen som kan tro att denna röra är gjord på stora vita bönor

Grillad sallad

Lägg gräddfilen i en skål. Blanda i vitlök, ingefära,. koriander, limezest och honung. Smaka av med. salt och peppar
Grekisk sallad med raw fetaost

Grekisk sallad med raw fetaost

Sommaren är på verkligen på väg och jag börjar bli sugen på sallader. Och inget är väl så klassisk sommarmat som grekisk sallad
Vegetariska wraps med hummus

Vegetariska wraps med hummus

Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Mosa eller mixa dem och blanda med crème fraiche och salt. Dela och kärna ur paprikan
Bönröra med pesto och fetaost

Bönröra med pesto och fetaost

Som tack för att jag var hundvakt till Charlie fick jag fina grejer från Italien av min vän Sandy. Bland annat ekologisk pesto och finfin olivolja