Idag till middag testade vi återigen nått nytt, en low carb kycklinggryta med örtkryddor provencale. Jag fick lite inspiration härifrån och gjorde en egen variant och guuu så gott det blev
Denna fina gamla 70 tals klassiker. Brukar ni laga den där hemma i stugorna. Det går ju i perioder för många av oss det där, ibland får man dille på en maträtt och lagar den flera gånger i veckan i lera veckor
Våffeldagen är här. Många härliga minnen väcks och det vattnas i munnen. Våfflor är bland det svenskaste som finns och det blir alltid lite extra festligt när våfflor kommer på tal
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Koka upp crème fraichen med citronsaft och buljongtärning. Tillsätt kycklingen och låt koka under lock ca 10 minuter tills kycklingen är kokt
Jag har börjat laga mycket av Viktväktarnas recept igen. Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra